ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Серпень » 14 » Анатолій Щербина робить ліки із 29 рослин
    14.59.49
    Анатолій Щербина робить ліки із 29 рослин

                                                    Анатолій Щербина

                                                    робить ліки із 29 рослин




    15 років до жителя села Криштопівка Іллінецького району Вінниччини 70-річного Анатолія Щербини приїжджають люди з усієї країни. Він виготовляє ліки з 29 рослинних компонентів. Препарат допомагає при онкохворобах, цукровому діабеті, безплідді, катаракті.


    — Сьогодні був цілий майдан у нас — 473 душі, — Анатолій Щербина виходить із будинку. Він відпочивав після прийомів. — В основному беруть у мене для лікування ракової опухолі та діабету. І спасаються люди. Сліпі виліковуються, лежачі, після інфарктів, інсультів, епілепсії. Їдуть батюшки з церков, кандидати наук і медицини, люди з Росії, Польщі, Грузії, Німеччини, Туреччини. З переводчиками їдуть.

    10 років тому одужав 7-річний хлопчик з Росії. У нього був рак лімфовузлів. Зараз здоровий, займається спортом. Його бабуся приїжджала у Криштопівку, показувала фотографії онука.

    — Коли йде боротьба з болячкою, то температура може бути і 40 градусів, буває морозить, на сон клонить. Але все залежить від організму. Я нікому гарантій не даю. Більше шансів одужати у тих, хто не робив ніяких операцій. Бо після хірургічного втручання ракова опухоль ще більше прогресує.

    Запитую, що входить у склад його препарату.

    — Натуральні компоненти, всі вони ростуть в Україні. Дещо сам збираю, дещо мені привозять. Це і чистотіл, і морква, — далі Анатолій Маркович не перераховує. Не хоче розкривати таємницю. — Все це місяць потрібно готувати. Але я знаю таке: тільки природа природу лічить, а хімія нікого не спасає. Тому бажано інші препарати відмінити, щоб не тормозити процес. Хронічних хвороб не буває, то люди себе хімією заліковують.

    Щербина медичної освіти не має, через це не може отримати патент. Каже, відомі медики пропонували йому оформити співавторство.

    — Вони мають вищу освіту, то нехай і придумають лікарство, — продовжує. — Мені знання Бог дав. На початку 1970-х працював я сантехніком у Білках (село Іллінецького району Вінниччини. — ”ГПУ”). Задумувався, шо то за болєзнь така ракова опухоль. Чому друзі, рідні погибають і нікого больниця не спасає. Читав книжки, розпитував про трави в стариків. Багато досліджував, давав уколи курям, кролям й дивився за ними. 1986 року зі мною приключилася біда — рак сечового міхура. У Вінниці зробили операцію й відправили додому доживати. Тоді я вирішив приймати свої уколи. Як трохи полегшало, поїхав до врача у вінницьку ракову больницю. Він мене провірив і здивувався: як же ти вилікувався? Я кажу — так і так, зробив уколи. Він попросив привезти пляшечку для його хворої дружини. А на другий раз запитав, чи можна до мене людей направляти. Я погодився.


    У 7-річного хлопчика був рак лімфовузлів. Зараз здоровий, займається спортом




    В Анатолія Щербини п’ятеро дорослих дітей, 10 онуків й один правнук. Він сподівається, що хтось із нащадків здобуде медичну освіту і перейме його справу.


    Причини виникнення раку


    Рак виникає, коли клітина організму починає безконтрольно ділитися. Формується окрема маса клітин, які швидко розмножуються. Ця патологія зазвичай ніяк не проявляється, тому часто її розпізнають на пізніх стадіях. Злоякісні утворення найчастіше виявляють у бронхах, легенях, шлунку, матці, молочних залозах, стравоході, кишечнику, шкірі. Пухлина проростає і руйнує інші тканини організму, а лімфатичними шляхами переноситься в будь-які органи. Ракові пухлини видаляють, опромінюють, впливають хіміотерапією, гормонами або специфічними інгібіторами.

    90% пухлин виникають через зовнішні чинники. 10% залежать від генетичних схильностей і вірусів.


    Зниження імунітету

    Розвиток пухлини починається з генетично зміненої клітини — ”бракованої”. Організм може боротися з такими клітинами. Але якщо імунна система ослаблена, вони починають швидко розмножуватися.


    Травми

    При травмах родимок чи рубців клітини починають швидше розмножуватися. Зростає ймовірність виникнення раку шкіри.

    Куріння

    20% людей, які помирають від раку, — це курці. Шкідлива звичка призводить до раку легень, порожнини рота, гортані, стравоходу й шлунка.


    Віруси

    Гепатит B є основною причиною раку печінки. Віруси папіломи спричиняють рак шийки матки.


    Гормональні порушення

    Рак молочних залоз у жінок і простати в чоловіків виникає через гормональні збої.


    Похилий вік

    Клітини в організмі розмножуються діленням. Що більше циклів ділення пройшла клітина, то більша можливість появи ”бракованих”. Тому, чим старша людина, тим імовірніше виникнення пухлини. Понад 50% усіх випадків раку виявляють у людей у віці від 65 років.
    Ірина МАМРИГА



    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 7076 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО