ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Березень » 27 » Лікує глина: що і як?
    16.24.30
    Лікує глина: що і як?

                                       Лікує глина: що і як?

    ГЛИНА І ЛЮДИНА — ПОДІБНІ      
    Як показали дослідження, за своїм мікроелементним складом глина максимально наближена до сольового, мікро-, макроелементного складу тканин людського тіла. Вона має навіть амінокислоти, притаманні лише живим організмам. А ще великий набір вітамінів. Крім того, її енергетичні показники збігаються з енергетичними показниками клітини людського організму. Це є підтвердженням біблійного міфу про те, що людина створена з глини. Тому під час лікування глиною відбувається ефект біологічного резонансу. Цей феномен уперше відкрив учений, лікар-невролог доктор Щербак. Таким чином, глина є універсальними ліками для людини. Вона краще за будь-які вітамінно-мінеральні препарати допоможе людині поповнити дефіцитні в організмі речовини, усунути явища авітамінозу, синдром хронічної втоми. Відомий болгарський цілитель, дослідник глини Іван Йотов стверджує, що вона у питаннях насичення організму вітамінами та мікроелементами може повноцінно замінити овочі й фрукти.

    ОЧИСНИК ВІД ВІРУСІВ, ПАРАЗИТІВ, ТОКСИНІВ

    Унікальність глини, як лікувально-оздоровлювального засобу, пояснюється ще й великим вмістом у ній надзвичайно важливого для людини елемента — кремнію. Кремній належить до п’єзоелементів — перетворює сонячну енергію в електричну, механічну, хімічну, потрібну людині для забезпечення фізіологічних процесів організму. Потрапляючи в організм, глина обволікає слизові оболонки, забираючи з них усі шкідливі бактерії, шлаки, токсини, внаслідок чого минають запальні процеси, гояться ерозії та виразки. Алкалоїди глини силою електричного притяжіння «тягнуть» на себе і таких агресорів внутрішнього середовища людини, як паразити та віруси. Річ у тім, що шкідлива мікрофлора є активнішою за корисну і тому першою вступає у взаємодію з глиною і виводиться нею з організму. А корисна мікрофлора при цьому залишається неушкодженою. Тому паразитарні та вірусні захворювання, а також їх профілактику, зокрема й профілактику грипу, теж можна проводити за допомогою глини.

    З лікувальною та очищувальною метою глину вживають зранку натще по 1 столовій ложці. Щоб посилити її ефективність, потрібно приймати глину так: набрати в рот трішки води, потім 1 столову ложку глини, потримати в роті протягом хвилини, а тоді проковтнути. Як показали дослідження, в ротовій порожнині відбувається засвоєння 85% корисних елементів глини і лише 15% — у шлунку. Треба наголосити, що для внутрішнього прийому можна застосовувати лише білу глину.

    ЛІКУВАННЯ КАРІЄСУ ТА ПАРОДОНТОЗУ
    До речі, за допомогою глини можна проводити профілактику та лікування хвороб ротової порожнини: карієсу, пародонтозу тощо. Для цього потрібно взяти в рот 1 чайну ложку білої чи бентонітової (блакитно-сірої) глини і язиком розмазати її по зубах та яснах. Глина адсорбує всі гнильні бактерії, що містяться там, а відтак загальмує запальні та руйнівні процеси, що відбуваються в ротовій порожнині. Щоб посилити дію, можна пройтися зубною щіткою по зубах, яснах, язику, очищаючи їх. Тривалість процедури — 5 хвилин. За цей час глина перетвориться в біологічну отруту. Тому її потрібно обов’язково виплюнути і добре виполоскати рот.
    Щоб позбутися хвороб ротової порожнини, треба комбінувати глинолікування з лікуванням соняшниковою олією, чергуючи їх: першого дня — глина, другого — олія, третього — глина, четвертого — олія і так далі.

    Олією лікуються так: набирають в рот 1 столову ложку домашньої нерафінованої олії і тримають у роті 5 хвилин, посмоктуючи, але в жодному разі не ковтаючи, опісля випльовують і ретельно прополіскують рот.
    Дуже добре було б замінити зубні пасти на глину для проведення щоденної гігієнічної процедури чищення зубів. Це буде потужною профілактикою руйнації зубів та ясен. Сьогодні в продажу з’являються зубні порошки на основі глини, тож можна користуватися ними або звичайною глиною.

    ЛІКУВАННЯ ГРИБКОВИХ УРАЖЕНЬ

    Зовнішні грибкові ураження також лікує глина. Спосіб застосування за цього захворювання такий: глину розвести березовим дьогтем або яблучним оцтом у співвідношенні (1:10), змастити уражені ділянки шкіри чи нігтьову пластинку, зверху замотати поліетиленовим пакетом і вовняною тканиною (якщо це кінцівка, то одягнути вовняну шкарпетку чи рукавичку), залишити на ніч. Кількість процедур визначається індивідуально залежно від ступеня ураження.

    Руслан Назаревич, головний глинотерапевт.
    Інститут екології людини.
    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 2055 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО