ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2011 » Лютий » 16 » МІСЯЦЬ І ЛЮДИНА
    22.03.10
    МІСЯЦЬ І ЛЮДИНА

    МІСЯЦЬ І ЛЮДИНА


    У другу фазу Місяця енергія організму продовжує наростати. Цей період найсприятливіший для очисних процедур. Добре вправляти вивихи, лікувати хребет, займатися загальною корекцією організму. Та не можна занадто напружувати м’язи, особливо рук та ніг. Не слід перевантажувати шлунок. Психіка важко справляється зі стресами, тому слід максимально обмежити емоційне навантаження, уникати хвилювань. Від спиртного ліпше повністю відмовитися.

    12—13 лютого — Місяць у Близнюках.
    Підвищується забудькуватість, неуважність, схильність до непродуманих рішень і висловлювань. Діти стають непосидючими й неуважними, часто спізнюються.
    Уразливі органи дихання (трахея, бронхи, легені), язик, руки, нервова система.
    Протипоказані всі процедури, пов’язані з дихальними шляхами і легенями. У дні Близнюків якомога частіше потрібно провітрювати приміщення. Курцям слід намагатися скоротити кількість викурених цигарок, а некурцям варто уникати прокурених задимлених приміщень. Кров у цей період швидко оновлюється, тому можна здавати кров на аналізи, робити переливання і внутрішньовенні ін’єкції. Корисні процедури і прийом ліків, що розганяють кров. Також це сприятливий час для лікування печінки. Дні Близнюків особливо добре підходять для впливу на втомлені м’язи.
    Позбутися болю в м’язах допоможе медова ванна: 1 склянку меду розчинити у ванні з водою (t 38°С), процедура триває 15 хв. Такі ванни також корисно приймати людям із захворюванням щитоподібної залози і розладами нервової системи.
    12 лютого заборонені будь-які силові фізичні вправи, протипоказані хірургічні операції. Слід поберегти серце, добре починати цикл голодування. Може турбувати біль у спині. Позбутися або полегшити його допоможе такий компрес: тканину, розмір якої дорівнює довжині хребта, скласти і опустити в холодну воду, потім добре відтиснути, розгорнути поверх ковдри і лягти на неї. Далі слід повністю закутатися в ковдру так, щоб не було доступу повітря. Процедура має тривати 45 хв. Для ліпшого ефекту процедуру можна відразу повторити, але тканину слід знову намочити в холодній воді.
    13 лютого протипоказані операції і різні маніпуляції на серці та грудному відділі хребта. Можна провести очисні процедури верхніх дихальних шляхів і легенів. Для комплексного очищення органів дихання використовують лікарські рослини, які розріджують мокротиння, сприяють його видаленню, поліпшують дихальну провідність, розширюють дрібні бронхи і мають антибактеріальну, антисептичну та відхаркувальну дії. До таких рослин належать алтея, дивина, кмин, мати-й-мачуха, медунка, первоцвіт, мальва, подорожник, солодка та ін. Слід дотримуватися дієти, вживати менше грубої їжі, багато пити натуральних соків, окрім яблучного.
    14—15 лютого — Місяць у Раку.
    Уразливі шлунок, діафрагма, молочні залози, грудна клітка, слизові оболонки, підшлункова залоза, печінка, жовчний міхур, лімфосистема. Протипоказані операції на шлунку. Можливі розлади травлення, набряки, мастити і втрата молока в матерів-годувальниць. Небажані процедури для нирок і сечового міхура.
    Період Місяця в Раку сприятливий для очищення організму від відкладення солей і лікування артритів. Малахіт вважають каменем, який допомагає в разі болю в суглобах. Оброблений, відполірований камінь прикладають до хворої ділянки або носять малахітовий амулет.
    Очищення суглобів та хребта від солей за методикою Н.А. Семенової. 5 г лаврового листа залити 300 мл води, кип’ятити протягом 5 хв, настоювати в термосі 3—4 години. Після цього рідину відфільтрувати і пити дрібними ковтками протягом 12 годин (у жодному разі не вживати весь настій відразу — це може зумовити внутрішню кровотечу). Настій лаврового листа приймати 3 дні поспіль. Через тиждень можна повторити. У дні прийому слід дотримуватися вегетаріанської дієти. Першого року цей курс слід проводити 1 раз на квартал, надалі — 1 раз на рік.
    Можна робити операції на ногах. Сприятливо лікувати, видаляти і вставляти зуби та зубні протези.
    14 лютого в тканинах відбуваються процеси омолодження. Тому дуже добре відвідати сауну, вживати побільше корисних продуктів, застосовувати косметичні процедури. Звіробій, листя щавлю, листя мати-й-мачухи, квіти календули подрібнити і змішати в рівних частинах, залити окропом у співвідношенні 1:2. Довести до кипіння і остудити. Відваром просочити марлю, згорнуту в кілька шарів, і накласти її на попередньо очищене обличчя на 15—20 хв, опісля умитися теплою водою.
    Не можна вживати пива, квасу, продуктів бродіння, голодувати. Перевагу в харчуванні слід віддати морепродуктам та кашам.
    15 лютого (до 14-ї години діють рекомендації попереднього дня) уразливі очі. Слід віддати перевагу солоним продуктам, не курити, не вживати алкоголю. Корисна фізична активність та очищення товстої кишки.
    16 (11:16)—17 лютого — Місяць у Леві.
    Стрижка в такі дні робить волосся красивим, пишним і шовковистим. Жінкам слід берегти очі від яскравого світла. Переїдання та алкоголь посилять проблеми серцево-судинної системи.
    Можуть виникнути спазми серцевих судин, біль у хребті і груднині, радикуліти. Слід ретельно дотримуватися правил гігієни. Протипоказані операції на спині та грудному відділі. Під час Місяця в знаку Лева ліпше взагалі уникати надмірної фізичної активності, оскільки значна втрата фізичної енергії здатна призвести до енергетичного «знеструмлення» організму і, як наслідок, до хворобливих станів. Саме час відвідати окуліста.
    Якщо біль у серці зумовлений стресом або нервовим перенапруженням, допоможе такий засіб. Листя меліси (1 ст. л.) залити окропом (250 мл) і настоювати 20 хв. Настій процідити, остудити, додати сік лимона (1 ч. л.), приймати теплим по 0,3 склянки тричі на день.
    16 лютого (до 15 години діють рекомендації попереднього дня) слід пити соки кропиви, калини та журавлини. Не можна перевантажувати діафрагму, кишечник, підшлункову залозу. Вразлива шкіра (потрібно уникати контакту з хімічними засобами). Протипоказані хірургічні операції. День сприятливий для посту, дієти. Корисні бобові, рис, ячмінь. Не слід їсти яблука, цибулю, капусту, яйця. Гострі приправи підуть тільки на користь.
    17 лютого (до 16 години діють рекомендації попереднього дня) — сприятливий час для гімнастики, фізичних вправ. Корисно побути на природі. Не можна нервувати, хвилюватися. Організм в тонусі, але якщо потрібно, щоб тонус був ще вищим, доведеться відмовитися від м’яса. Добре очищувати кров.
    Журавлинний сік — чудовий кровоочисний засіб. Для отримання позитивного результату потрібно випивати по 0,5 склянки тричі на день протягом тижня, наступного тижня — по 0,5 склянки двічі на день, протягом третього — по 0,5 склянки 1 раз на день.
    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1573 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО