ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Червень » 2 » НАРОДНА МЕДІЦИНА Онлайн-конференція Наталії Земної (Зубицької)
    02.20.13
    НАРОДНА МЕДІЦИНА Онлайн-конференція Наталії Земної (Зубицької)

                                      НАРОДНА   МЕДІЦИНА

         Онлайн-конференція   Наталії Земної (Зубицької)

     

    Запитує: Оксана П.
    Шановна пані Наталю, я мала гайморит, дійшло діло до проколів. Боюся повторення хвороби, але організм не витримує таблеток, хімічних речовин. Як вберегтися від гаймориту? Як його лікувати за допомогою зілля?

    Гайморит лікується розхідником плющовидним. Треба вживати трави, які усувають запальні процеси: конюшина лугова (рожева), ехінацея пурпурова, кора верби. Взяти порівну – одна столова ложка подрібненої сировини, залити склянкою окропу, настояти і вживати по чверті склянки 4 рази на день. Профілактично вживати чай із конюшиною – одна квіточка на день. В ніс закрапувати розхідник плющовиний, настояний на олії – 1 частина розхідника та 4 частини олії.

    Запитує: Мариновська О.П.
    Радію, коли чую Ваші передачі на радіо. Син підказав, що є отаке в інтернеті, і допоміг звернутися до Вас. у мене задавнена хвороба суглобів, мені 79 років. випробувала на своїх ногах все. Але коліна так болять. що отруюють життя. Чи можливо народними методами, травичками зняти біль? Може є якісь мазі на травах? Що їсти, якого режиму притримуватися?

    Для того, щоб вилікувати коліна та хворі суглоби треба щонайперше лікувати нирки. Усунути запальний процес, вивести солі та нормалізувати солевий обмін. Для цього можна зробити ліки із доступних рослин: листя берези (2 частини), кора верби (2 частини), листя бузку (1 частина), квіти волошки синьої (1 частина) та квіти фіалки триколірної (1 частина). Із цієї суміші взяти одну столову ложку, залити однією склянкою окропу і вживати по чверті склянки 4 рази на день. Якщо буде загострення, то по дві столові ложки через кожні дві години. Для того, щоби лікування пройшло безболісно, потрібно робити розтрирання: 2 ст. ложки кори вербової, 2 ст. ложки кори бузку (тоненькі гілочки) та одна ст. ложка лаврового листу (подрібнений). Залити суміш 0, 5 л горілки, настояти 2 тижні, додати 50 г камфорного спирту, і можна маленький стручок перцю. Розтирати ноги тричі на день.

    Запитує: Дарина
    Чи можуть рослини, тобто ліки з рослин запобігти онкозахворюванням і якщо не врятувати онкохворого,то хоча б продовжити життя, порятувати від болю?

    Так, може. І не лише трави, а й їжа можуть профілактично застерегти людину від онкозахворювань. Наприклад, пшоно і всі старви з нього, цибуля, червоний перець, смородина чорна, і маже всі рослинні приправи, які раніше додавали до страв. У природі також є рослини, які лікують онкозахворювання: боліголов (при онкозахворюваннях не допускає утворення метастазів та знеболює), подорожник (лікує онкологічні нашкірні захворювання), ранник (лікує залозисті пухлини), кора калини (жіночі захворювання).

    Запитує: Буренкова Лілія
    Пані Наталю? Як вилікувати сум від втрати близької людини? Як втримати себе від депресії, коли втратив роботу і взагалі сенс життя?

    Насамперед потрібно йти душею до Бога. Якщо Бог послав такі випробування, то Він дасть і силу пережити їх. Треба спілкуватись з живою природою, йти до води, адже вона забирає всі прикрощі, сум, біль і дає силу. Пити чай з червоної конюшини, яка заспокоїть нервову систему і не допустить до депресії.

    Запитує: Л.К.
    Що Ви скажете про якість продуктів, які ми купуємо в магазинах і на базарах? Усе частіше кажуть, що ми їмо генетично модифіковані продукти. І нікуди від цього не дітися? Що робити?

    На жаль, це так в Україні, але треба уважно читати сертифікати і не вживати модифіковані продукти. Тому що, наприклад, модифікована соя викликає хворобу альцгеймера. Винайшли модифіковану картоплю – радіємо, що колорадський жук не їсть. Але що тоді буде з людьми? Та не лише модифіковані, а й забрудені отруйними газами, мінеральними добривами, отрутохімікатами продукти знгубно впливають на здоров’я. Найжахливіше, коли такі продукти вживають діти, але треба боротись та стати на захист свого здоров’я і здоров’я дітей.

    Запитує: Нашоукраїнець
    Пані Наталю, що треба зробити, щоб обличчя Віктора Ющенка стало чистим? Чому стільки злості в наших політиках?

    За шкіру на обличчі відповідає золотник (підшлункова залоза). Очевидно, при торуєнні вона постраждала найбільше. Тож треба її вилікувати. А обличчя змащувати весь час соком подорожника.

    Запитує: Олексій
    Де гарантія, що ваші ліки - не підробка, а дійсно з потрібних трав? У мене алергія, лікарі не лікують, а заліковують, притлумлюють хворобу. Що робити?

    У наших ліків є сертифікат, їх перевіряє державна фармінспекція. На ліках зазначається обов’язково виробник. Читайте уважно, хто їх виготовив. Щоб вилікувати алергію, треба не змащувати шкіру, а лікувати шлунок і печінку. Для лікування алергії можна взяти череду трироздільну і фіалку триколірну.

    Запитує: Петро П.
    Шановно п. Наталя! Наскільки стрімко життя пішло вперед - з народною цілителькою можна поспілкуватися в інтернеті. Заради цього й старше покоління освоїть компютери. Скажіть, будьте ласкаві, чи є у вашому арсеналі такі збори трав, які лікують виразку (язву) дванадцятипалої кишки?

    Так є. Цей лікарський засіб гастроулькан – виліковує виразку за 3-4 тижні. Складається він із 18 лікарських рослин.

    Запитує: Терлецька Розалія
    В мене до вас запитання яке, мабуть, хоч раз в житті цікавило кожну жінку. Як народними методами можна подолати надокучливу молочницю?

    Для лікування молочниці є трава хвилійник. До нього можна додавати вероніку, розхідник, нагідки, деревій і ромашку. 2 ст. ложки на літру окропу. Настояти 30-40 хв та спринцюватись настоєм. 1-2 рази на день. За 2-3 тижні молочниця вилікується. Але потрібно стежити за тим, щоби знову вона не потрапила в організм.

    Запитує: помаранч
    Пані Наталіє! Конфлікт у вищих ешелонах влади довів, що там треба усіх міняти: і президента, і прем"єра і представників опозиції. Хто, на Вашу думку, має прийти до влади і чи не збираєтеся Ви брати у часть у дострокових парламентських виборах?

    Насамперед до влади повинні прийти люди, які люблять не себе, а людей, чують голос народу, вболівають за багатство держави, а ним є здорові люди. Наші політики не витримали випробування владою і грошима. Партія «Зелена планета» братиме участь у виборах із програмою «Здорова природа, здова людина, здорове суспільство».

    Запитує: Микола Пастушок
    Доброго дня, пані Наталю. Болить плече, сустав. Особливо сильна біль зимою, буває, що тижнями не відпускає. Що робити? Якими травами можна полікувати плече. Дякую.

    2 ст. ложки кори верби, 2 ст. ложки кори бузку, 1 ст. ложка подрібненого лаврового листу. Залити 0,5 л горілки. Настояти 2 тижні, збовтуючи щодня, додати 50 г камфорного спирту. Натирати хворі суглоби. Пити чай: грицики, верба, насіння дикої моркви. Усе порівну – 1 ст. ложка на склянку окропу. Вживати по 2 ст. ложки 5-6 разів на день.

    Запитує: віктор федорович
    Як обєднати Україну? Існує такий рецепт чи це тільки чергова технологія політиків напередодні виборів?

    Лише любов і добро об’єднають Україну. Чого на сьогодні, на жаль, немає у політиків.

    Запитує: Світлана Кардаш
    Пані Наталю, знаю, що також очолюєте партію "Зелена планета": Чи підете на дострокові вибори. Будете з іншими партіями блокуватися? Взагалі люди надзвичайно розчаровані у наших політиках. Скажіть, чи буде у нашій державі колись мир і спокій. Чи доведеться нам все життя тягнути на своїх спині цих злодіїв-політиків?

    Так, це буде тоді, коли Нечистий не буде панувати на землі, і буде Божа благодать. Все це залежить від нас самих. А політиків вибирають люди, отже кожен повинен подумати, яку він несе відповідальність, йдучи на вибори.

    Запитує: Cульжук Алла
    Проконсультуйте, будь ласка, чи можна вилікувати "молочницю"? Якщо так, то підкажіть, яким чином.Аналізи на хвороби, які могли б її провокувати, здавалися і все нормально.Заздалегідь вдячна.

    Відповідь на Ваше запитання вже було.

    Запитує: Навалова Майя Олексіївна
    Пані Наталю, допоможіть, будь ласка! Як лікувати цукровий діабет на ранніх стадіях ? Чи можна його вилікувати взагалі? Які трави порадите? Чи можна обійтись без інсуліну, якщо людина дуже молода і не мала до того особливих проблем зі здоров'ям?

    Цукровий діабет лікується успішно, особливо, якщо він не інсулінозалежний. Насамперед дієта. Категорично забороняється цукор, рис, оцет. Обмежити у раціоні вживання здобної випічки. Вживати чай із лушпиння квасолі, козлятника, сухоребрика. Вживати більше насіння кропу, кмину. Стіл повинен бути завжди живим та зеленим. Потрібно відновити гормональну функцію підшлункової залози і таким чином позбавитись від інсуліну.

    Запитує: Навалова Майя Олексіївна
    Порадьте щось для загального підняття тонусу організму та підвищення імунітету. Дякую.

    Потрібно вживати чаї з квітів конюшини рожевої, ехінацеї пурпурової, кореню калгану, золотого кореню. 1 чайна ложка на склянку окропу, пити 2-3 рази на день, перед вживанням їжі.

    Запитує: Олена Хвиля
    Які лікарські рослини можна збирати і використовувати уже зараз - червень-липень?

    У цей період потрібно збирати рослини, які квітують.
    Які лікувальні властивості має карпатська орхідея?

    Карпатська орхідея лікує верхні дихальні шляхи, шлунково-кишкові захворювання, а основна її дія – лікує чоловічі статеві органи та підвищує потенцію.
    Розкажіть будь-ласка про користь профілактичного і лікувального голодування.

    Профілактичне голодування, якщо воно є розумним – під наглядом лікаря, є корисним. Але перед голодування і під час нього, треба очищати організм клізмою.
    Коли краще починати лікування - на молодий місяць чи на повний?

    Для зменшення пухлини – то на фазі зменщення місяця. Якщо для росту волосся та збільшення молочних залоз, то тоді, коли місяць збільшується.
    Як можна повноцінно харчуватися, коли в українських магазинах значна частина продуктів містять генетично-модифіковані складники? Кажуть, вони є в йогуртах, майонезі, кетчупах, маргарині, картоплі, кукурудзі, хлібних виробах, усіх копченостях.

    Усі ці модифіковані продукти спонукають людину займатись натуральним господарством – вирощувати власні овочі, фрукти. А в магазинах на етикетках потрібно перевіряти складники і відмовлятись від модифікованих продуктів.
    Як і для чого використовують рослину калган?


    Рослина калган – сильніша за дуб, бо містить більше дубильних речовин, ніж дуб. В минулому вона врятувала цілі покоління від дезентерії. Корінь калгану чистить організм, посилює травлення, підвищує імунітет, працездатність людини. А особливо підсилює чоловічу потенцію. Колись навіть була горілка – калганівка. Її чоловікові давали по 30 г, особливо ввечері перед сном.
    ШАНОВНА ПАНІ НАТАЛІЯ! ЧИ НЕ ЗНАЄТЕ ВИ, ЯК ЛІКУВАТИ ЗАРАЖЕННЯ КРОВІ? ЯКЩО ТАК, ТО ПІДСКАЖІТЬ, БУДЬ ЛАСКА. ДЯКУЮ

    Для того, щоб лікувати кров, насамперед треба пролікувати кровотворні органи: печінку, селезінку, кістковий мозок. Для лікування печінки є багато рослин – парило звичайне, реп’яшок звичайний. Кістковий мозок лікується травою сльози Божої Матері – це маргаритка або стокротки. Також можна використовувати золотисячник, цмин пісковий, подорожник, суницю лісову. Якщо є захворювання крові, то потрібно лікуватись календулою (нагідки). Потрібно брати ст. ложку суміші, залити окропом. Пити по чверті склянки 4 рази на день. Настоювати 1 годину.

    Запитує: оксана іваненко
    Скажіть будь ласка, чи може фітотерапія вилікувати іхтіоз? Як саме?

    Фітотерапія лікує не якусь окрему хворобу, а лікує людину. Потрібно відшукати причину виникнення захворювання, і вилікувати іхтіоз. Починати варто з лікування системи травлення.
    — Зацікавило?    То  повідомте  в  коментарі...

    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 12468 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 281 2 3 »
    28 Вікторія  
    0
    Доброго дня, Шановна Наталія мені 31 рік, у мене запалення яєчника, підскажіть як можна вилікуватись народними методами.

    27 380667519064  
    0
    Доброго дня, пані Наталіє! Мої донькі 14 років. З 11 років в неї зявилися вугрі по всьому обличчі, а потім почались зявлятися прищі, і все обличчя в ямках! Назначили нам "Дуак Гель", "Вольвіт", " Ксізал" але нічого не допомогло!!! Дякую за відповідь!

    26 Kodi  
    0
    Доброго вечора,Вам!Маю до Вас одне запитання і сподіваюсь.що зможете допомогти.У нас в сім"ї є маленька дівчинка,їй майже 8 місяців і народилась вона з підозрою на хворобу СМА,яка після аналізів не підтрердилась,проте дитина не рухає ніжками і не може самостійно сидіти.Що Ви можете сказати з цього приводу і які поради дасте?!Будемо вдячні за будь-яку інформацію

    25 Валерий  
    0
    Здравствуйте Уважаемая Наталья Петровна! У моей внучки,20 лет,студентка филфака МГУ.после перенесенного на стажировке в Германии ОРВИ.в июле этого года,выявили диффузный токсический зоб,основными проявлениями которого являются повышенное давление и тахикардия(пульс более 100 ударов в минуту.Эндокринологи назначили лечение .вт.ч. препараты подавляющие гиперфункцию ЩЖ. Помогите Вашим советом и возможно Вашими препаратами.

    24 люда  
    0
    вишлю препарати наталии земной в украину страны ближнего зарубежья +380960238730

    23 микола  
    0
    Доброго дня! будьте ласкаві, підскажіть як вилікувати Гідроцеле.Дякую.

    22 Наталія  
    0
    Доброго дня!Моя дитина дуже часто хворіє бронхітами.Чула що допомагая козинна верба.Підскажіть, будь ласка, наскільки це правда.Наперед дякую

    21 Валентина  
    0
    Доброго дня Наталю,з Новим роком та Різдвом!!! Прошу Вашої допомоги - у мене гніздова алопеція вже випало волося на половині голови ніякі вітаміни та маски не допомагають, що робити?

    20 Вадим  
    0
    Доброго дня! допоможіть будь ласка, протягнуло сквозняком, опухли десна. відчуття морозу по голові?

    19 Марта  
    0
    Доброго дня,пані Наталіє!
    Підскажіть будь ласка, як можна набрати вагу?знаю,що потрібно пити траву спориш,я його пила,але нажаль ніякого ефекту!Зарані Вам вдячна:)))Дякую,за Ваше чуйне серце.

    1-10 11-20 21-28
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО