ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Ви зареєстровані на цьому сайті ???
Всього відповідей: 205
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Липень » 12 » Про ліки, які перебувають буквально у нас під ногами.
    16.44.40
    Про ліки, які перебувають буквально у нас під ногами.

                                                         Про ліки, які перебувають                                                                                                                                                                                       буквально у нас під ногами.


    Більше години відома цілителька (Фітотерапевт Наталя Земна) розповідала про ліки, які перебувають буквально у нас під ногами.


    Лікуємо травами (нетрадиційна медицина). В статті Наталія Земна розповідає як перебороти наступні недуги за допомогою трав: густа кров, астма, цироз печінки, гепатит, застій жовчі, аритмія, зоб, очищення організму, очистка печінки, почервоніння на шлунку, печія, кисла відрижка, знижена кислотність, подагра, діабетичний артрозний артрит, поліпи, підшлункова, кіста, яєчники, підвищений рівень цукру в крові, астма, трихомонади, хламідії, цитомегаловірус, Лямбль, аскаріди, цитомегаловірус, фарінготонзіліт, цукровий діабет, загроза переривання вагітності, як підтримати зір.

    Конюшина лікує очі і судини

    - Олена турбує з Вінниці. У мого чоловіка густа кров. У нього колись був інфаркт і проблеми з судинами ніг. Підкажіть, як робити горілчану настоянку буркуну? Кажуть, вона розріджує кров.
    - Настоянку буркуну треба робити 5-відсоткову. Вона дуже добре розріджує кров, прибирає запальні процеси з судин і нормалізує кровообіг нижніх кінцівок. На пів-літри горілки берете 25 грамів буркуна сухого або свіжозібраного, заливаєте горілкою, настоюєте 21 день. Кожен день струшуйте пляшечку вгору-вниз 10 разів. Приймати ж треба по 5 крапель 4 рази на день (збільшення дози може мати негативні наслідки) Протягом 3-4 тижнів. Потім зробіть 7-денну перерву. Потім - при потребі - курс лікування можна повторити.

    - Чи можна чергувати трави? Наприклад, тиждень давати настоянку конюшини, тиждень - каштану, і тиждень - буркуну?
    - Так, трави можна так чергувати. Тиждень приймати каштан, потім тиждень конюшину й тиждень буркун - по 5 крапель 4 рази на день. Таким чином, ви зможете нормалізувати консистенцію крові, лікувати судини і склероз. Конюшина взагалі підходить для чоловіків і жінок. Вона знімає втому, тонізує, нормалізує тиск і чистить судини.

    Расторопша рятує печінку ...

    - Олена, Київ. Мені бабуся розповідає, яка прекрасна трава расторопша. Каже, прямо від усіх хвороб! Чи це так?
    - Трава расторопша - дивна, дуже цілюща. Вона благотворно впливає на печінку при гепатитах, збільшення і особливо при цирозі печінки, добре діє на судини, знімає запальні процеси кровоносної системи. Але використовуються тільки насіння расторопші. Їх треба перетерти в кавомолці і заварювати з розрахунку на два дні - 1 чайна ложка на дві склянки води. Попередньо насіння можна потримати близько хвилини на слабкому вогні і потім настоювати протягом години. Пити по чверті склянки 4 рази на день. Зберігати відвар треба в холодильнику, щоб не зіпсувався. Але - увага: якщо взяти велику дозу, судини відкриваються, лопаються і виникають кровотечі. До речі, расторопша - колюча, тобто з цією рослиною треба бути дуже обережним.

    - А застій жовчі вона теж лікує?
    - Є інші рослини, які дуже добре діють на жовчовивідну функцію печінки. Якщо хочете почистити печінку і нормалізувати жовчотворну, очисну та кровотворниу функції, підійде безсмертник піщаний, пижма звичайна, вівчарська сумка. Є ще у нас рослина ріп`яшок. Його ще називають рябінка, репійничок, а в Україні - «парило звичайне». Цією рослиною колись чистили горшки, глечики випарювали - звідси і назва. Ця рослина очищає весь організм, печінка, налагоджуєтся очищується і жовчогінна функція.

    ... А глуха кропива - серце

    - Добрий день, це Микола з Києва. У моєї дружини аритмія і ще лікарі підозрюють зоб. Що робити?
    - Треба лікувати щитовидну залозу і нормалізувати роботу серця. Якщо у неї вузловатий зоб, тоді справді може бути аритмія з екстрасистолією. Для лікування є безліч трав, які ростуть на нашій землі. Наприклад, трава зюзник - росте по берегах боліт і річок. Є ще глуха (або собача) кропива. Вона висока, з круглим пухнастими листям, цвіте влітку і восени, дуже схожа на кропиву, але не жалится. Вона нормалізує роботу серця, заспокоює нервову систему і разом з тим лікує щитовидну залозу.
    Є ще трава дурнишник. У народній медицині її називають «зобник». Вона теж лікує щитовидну залозу, тому що містить у собі багато йоду та інших необхідних мікроелементів.

    Пшенична каша очищає організм

    - Тетяна, Чернігів. Які трави потрібно пити для очищення організму?
    - Для очищення кишечника підійде розсіл квашеної капусти з пісним маслом. Печінку чистить настій таких рослин, як парило, суниця, безсмертник піщаний, спориш. Якщо збираєтеся взагалі очистити організм, то треба сісти на дієту. Скористайтеся постом, 40 днів не вживайте їжу тваринного походження. Крім того, їжте пшеничну кашу - вона тонізує шлунок, налагоджує його секреторную діяльність, кровотворноу та очисну функції печінки. Можна їсти кашу з пісним маслом, з молоком. Пшоно взагалі приносить велику користь організму, лікує катаракти та склероз судин. Також це гарний профілактичний засіб проти пухлин - злоякісних і доброякісних. Шкода, що українці забули свою народну кухню, не їдять куліш, кашу, а розсольник і капустняк варять з рисом, а не з пшоном.

    - Петро Олексійович, Київ. Підскажіть, як почистити печінку? Я жовтухою в свій час хворів, п'ю кукурудзяні рильця, кидаю їх в термос. Чи правильно роблю?
    - Кукурузні рильця треба приймати мінімальними дозами, вони розріджують кров. Якщо на ногах вени збільшені, то рильця кукурудзи категорично протипоказані, треба приймати тільки мікродозу. Для чищення печінки добре допомагає кріп, спориш. Він до того ж позитивно впливає на підшлункову залозу, шлунок, печінку, нирки, виводить солі урати, лікує подагру. Чистить печінку і суниця. Столову ложку її листя з квітками треба заварити на склянку окропу, пити 4 рази на день по чверті склянки. І за 2-3 тижні нормалізуете свою печінку.

    - Ви випускали якісь книги по травах?
    - Так, є вже кілька книг на цю тему, вони продаються у всіх наших аптеках. А в Києві у нас можна отримати безкоштовну консультацію - записатись на прийом за телефоном (044) 575-42-75.

    Від усіх проблем зі шлунком - кріп

    - Валерій, Київ. Ковтав зонд, і лікарі виявили у мене невелике почервоніння на шлунку, порадили пити ромашку. А що б ви порекомендували?
    - Почервоніння означає, що є запальний процес. А ромашка - це гарний протизапальний і заспокійливий засіб. Але її треба пити місяць, не більше! Хоча деякі фахівці вважають, що ромашку можна пити нескінченно. Італійці, наприклад, перед сном завжди п'ють ромашку, але вони кладуть по 7 квіточок. Ми ж, коли лікуємося, беремо столову ложку, заварюємо стаканом окропу і п'ємо в такому вигляді. Це дуже велика доза. Якщо ви приймаєте такий настій цілий місяць, обов'язково потім робіть перерву.

    - Анна, Обухів. Як тільки щось з'їм, відразу починається печія, часто буває відрижка кисла. Що мені порекомендуєте з харчування?
    - У вас кислотність знижена. Треба відмовитися від зеленого чаю, м'ятного і з меліси, а вживати чай з гіркотою. Додавайте невелику кількість полину - тоді зникнуть ці відчуття. Але, очевидно, у вас ще й погано працюють печінка і підшлункова залоза. Від відрижки позбавить кріп. Підтримають шлунок пшенична каша, цибуля, чорна смородина, а підшлункову залозу - добре разваренная квасоля. До речі, коли звертаються пацієнти з хворої підшлункової залози або шлунком, я завжди рекомендую їм кріп. Він до того ж посилює чоловічі здібності, тонізує жінку, нормалізує розвиток дитини. В Африці, наприклад, якщо жінка не подала до столу свіжий пучок кропу, чоловік навіть може її вигнати, сказавши, що завтра прийде інша, яка буде краще піклуватися про нього. А у нас - коли жінка дає чоловікові хоча б пучок кропу?

    Ще ми зовсім забули про селеру (сельдерей). Адже це рослина робить чоловіка струнким, бадьорим, темпераментним. Завдяки селері чоловік до глибокої старості може жити активним статевим життям.

    - Олександр Васильович, Київ. Які трави можна використовувати при лікуванні подагри?
    - Подагра утворюється від відкладення солей сечової кислоти - уратів. Урати дуже добре виводяться за допомогою чорної смородини (листя) - 2 частини, суниці лісової або городньої (листя, стебло, можна квіти і ягоди) - 2 частини, споришу - 1 частина. Спориш постелений Богом нам під ноги для того, щоб він лікував нам ноги, знімав капкан з ніг. Капкан на ногах - це в перекладі подагра. Потім, 1 столова ложка отриманої суміші заварюються стаканом окропу, і за день по чверті склянки треба випити.

    - Як довго треба це пити?
    - 2-3 місяці. Через 2 місяці ноги почнуть хворіти у вас сильніше. Це означає, що пішла відновлювальна робота в організмі. У цей період перевірте, чи виходять солі? Візьміть ранкову сечу в банку, поставте на підвіконня. Через добу вона кристалізується, і ви побачите, як з вас сиплються уратні солі - червоні, як терта червона цегла. Будете пити цей склад до тих пір, поки солі будуть виходити. Він, до речі, не тільки лікує подагру, але й нормалізує сольовий обмін в організмі, лікує нирки.

    - А цей збір можна використовувати при діабетичному артрозному артриті?
    - Так, можна, це навіть дуже добре. Туди ще можна додати козлятник або квасолю, або листя чорниці - і ви будете лікувати і нирки, і підшлункову залозу, і подагру.

    - Доброго дня, це зі Львова телефонують. Моїй онуці 4 роки, в неї поліпи. Чи є у вас якісь засоби неконсервативного лікування?
    - Звичайно. Не буває одного поліпа в організмі – є поліпозна хвороба.

    - Ще ні одного поліпа не виривали…
    - Добре, і не чіпайте його, бо тоді поліпи утворюються на інших органах. Поліпи відторгаються, утворюються внаслідок того, що хвора підшлункова залоза або початкова стадія цукрового діабету. Хвора підшлункова дає бородавки, поліпи, гіпербератози. Всі ці доброякісні утворення, які є на шкірі, виникають внаслідок захворювання підшлункової залози. Ви можете звернутись до нашої аптеки у Львові, там вам підкажуть потрібні ліки.

    - При зондуванні в клініці Шалімова мені сказали, що з підшлунковою погано? Що підкажете робити?
    - Звичайно, є дуже багато трав, які відтворюють функцію підшлункової залози. До речі, у вас яка функція порушена: внутрішньосекреторна чи зовнішньосекреторна?

    - Не знаю.
    - Цукор не підвищений?

    - Ні.
    - Тоді я раджу вам вживати якомога більше насіння кропу. Починайте з сьогоднішнього дня: якщо є зелень кропу, то вживайте зелений кріп. Окрім того, ще можна користуватися коренями цикорія – він відновлює функцію підшлункової залози, коренями дев’ясила – в ньому дуже багато інуліну й він посилює і покращує роботу підшлункової залози. Намагайтеся вживати гіркоти. Якщо п’єте чай, то не обов’язково, щоб він був солодкий. Для того, щоб добре працював шлунок і підшлункова залоза, є така рослина, як подорожник – вона тонізує шлунок і підшлункову залозу. Там є такі гіркоти які допомагають відновити функцію підшлункової залози.

    - У мене ще вузлуватий зоб.
    - А ви звідки?
    - Вінниччина.
    - Так, там вода і їжа бідні на йод. Там навіть у маленьких дітей хвора щитовидна залоза. Я вам раджу вживати ті рослини, що містять багато йоду. Серед них: ксантіум або у народі – зобник, овечий реп’ях – ця рослина має дуже багато йоду. Якщо навіть подивитися на його стебло, то видно, як воно забризкане таким рисочками, цяточками бурими, як йод. Окрім того ламінарія, морська капуста теж має багато йоду. Якщо немає цих трав, то ви можете вживати буряк – він має багато йоду, можна вживати його сік, можна сирим вживати, варити, тушкувати, вінегрет робити. Навіть (при збільшені щитовидки) робити аплікації, класти компреси на щитовидну залозу. Ще радять вживати морську рибу, але треба, щоб риба була не заморожена і піймана не більше, як годину тому. Хочу вам сказати, що в Україні дуже багато людей, у яких не підвищена функція щитовидної залози, а понижена. Ось тут проблеми навіть складніші.

    - 15 років назад в мене знайшли кісту, зразу оперували без лікування, вирізали яєчники. Через рік знову кіста в тому самому місті, мастопатія через рік, вузли в щитовидці. Три роки назад я потрапила до вас на прийом, ви були в Ужгороді і почала лікування за вашим приписом. До того часу я лікувалася гормонами і т. д. Я хотіла запитати, чи мені потрібно робити перерву чи продовжувати цей курс? Ваші ліки мені дуже допомогли, все більш-менш стабілізувалося.
    - Те, що ви лікуєтесь, це дуже добре. Кісти – це доброякісні пухлини. Злоякісні пухлини дають метастази, а доброякісні – ні. Але, на жаль, коли їх чіпають, вони розмножуються. Звичайно, треба було вас не оперувати. Кісти лікуються впродовж 4 місяців, якщо їх не чіпають. А якщо чіпають, то їх треба лікувати більш триваліший час. Кісти добре лікуються, де б вони не були. Це доброякісна пухлина з рідиною всередині, і вона піддається лікуванню.

    - Півень Володимир Пантелеймонович, Миронівна, Київська обл..
    - Ой, шановний пане Півень, як там ваша земля процвітає?
    - Все нормально. Я останній раз в вас був, як ви повернулися з Москви, коли їздили в гості до генерала, і ви тоді чудовий написали про нього вірш. Це була наша остання зустріч. В мене таке питання: 2 місяці назад виявилось, що в мене підвищений рівень цукру в крові. Спочатку було 14, 8, а на сьогодні 7. Як мені лікуватися?
    - Це лікується. Добре, що ви вчасно схаменулись, це не такий високий рівень цукру, там треба просто відновити стан печінки, шлунку, у вас же понижена кислотність, ви ж пам’ятаєте. То тепер треба долікувати праву долю печінки, тонізувати шлунок і нормалізувати стан підшлункової залози – і ви залишитесь без цукру. Але для цього, обов’язково прошу викинути все солодке зі свого столу. Замість картоплі їсти гречку, рису не вживати і протипоказаний оцет і вино.

    - Моя дружина, їй 62 роки, у неї астма, то можна разом приїхати?
    - Так, ми їй будемо лікувати печінку і витягати все це мокротиння, яке застрягло в неї у легенях і у бронхах. Коли почистимо легеневим бальзамом мокротиння, той застій, який в легенях, то я думаю, що її можна вилікувати.

    - Ви віддаєте перевагу правильному образу життя чи травам?
    - Це і правильний спосіб життя, і трави, і купання - я обливають холодною водою, купаюся і взимку також.

    - Дніпропетровськ. Така у мене проблема - трихомонади. Довго лікувався у стоматолога, намагався за системою Малахова - нічого не виходить.
    - У Дніпропетровську зайдіть в нашу аптеку, там вам дадуть ліки з трав, що лікують хламідії, цитомегаловірус, уреоплазму і трихомонади. Крім того, вам там обов'язково дадуть ліки, щоб пролікувати сечостатеву систему.

    - Зрозуміло. Ще питання: а чому так безсила система Малахова?
    - Малахов сам не лікар, не знає трави, він просто збирає людей, організовує ці виступи. І Малахов пише книги з чужого досвіду, він сам не лікує, не практик. Я даю людям те, що на практиці допомагає людям.

    - Кіровоград. У мене хлопчику 10 років, він смикається по ночах, ми обстежили, у нього порушення нервової системи, у нас виявлені хламідії і цитомегаловірус. Це лікується?
    - Так, лікується. Треба обов'язково хлопчика показати мені. Тому що у нього, окрім того, що збільшена печінка, може бути там не лише хламідії, а є ще й Лямбль, або інші паразити.

    - Були аскаріди, ми від них позбувалися.
    - Позбулись ви чи ні, але якщо дитина не може спати спокійно, слюна тече з рота, скріпити зубами, не хоче нічого їсти крім солодкого - значить, там ще є паразити. Хламідії лікуються. До недавнього часу я не могла це сказати впевнено. Але зараз у нас є такі ліки, що лікують хламідії. Вашій дитині треба лікувати щитовидну залозу, заспокоїти нервову систему. Якщо він смикається, значить, у нього таке захворювання, як мала хорея (або в народній медицині називається «танці святого Віта»). Дитина спочатку смикається головою або очима, потім плечима, потім танцює і доходить до важкого стану, як ревматизм нервів. Це лікується дуже добре. Є у нас ліки, що лікують це захворювання. Але, треба ще лікувати печінку, прибрати хламідії і всіх паразитів, лікувати щитовидку, заспокоювати нервову систему. Заспокоювати, отже, не пити заспокійливі, які гнітять нервову систему, тому що дитина не буде нормально розвиватися. Йому треба давати такі ліки, що його заспокоять, але не будуть гнітити нервову систему. Щоб він був життєрадісний, веселий, сприймав світ своїми дитячими очима і в той же час був спокійний.

    - Дякую. А цитомегаловірус лікується?
    - Так. Треба лікувати НЕ цитомегаловірус, а треба лікувати дитину. Так лікує народна медицина - вона не лікує захворювання, а лікує всю людину.

    - У мене ще хлопчик, він постійно кашляє. Йому поставили діагноз фарінготонзіліт.
    - Це теж лікується. Є у нас для цього ліки.
    - Мене більше турбують віруси.
    - Вірусні захворювання лікуються, ми зараз підійшли до вірусного гепатиту С, В - це виходить. Природа дуже сильна, природу створив Бог раніше, ніж людину. Щоб людина жила в лоні природи і користувався нею - для цього є трави. У нас в Україні росте 2500 трав. Серед них є настільки цілющі, що виліковують будь-які захворювання.

    - Катя, Київ. Можна якось вилікувати травами цукровий діабет?
    - Так, якщо він не запущеної форми і ви не приймаєте тривалий період інсулін. Якщо інсулін приймаєте, то повернути підшлункову залозу в нормальний стан дуже важко. Якщо людина не інсулінозалежна - можна вилікувати підшлункову, щоб вона нормально виробляла гормони, у тому числі інсулін. Лікується початкова стадія цукрового діабету девятисилом, до девятисилу треба додати корінь цикорію, корінь кульбаби, шавлій лікарський, можна ще насіння кропу або кмину. І цими рослинами відновлювати підшлункову залозу. Крім того, треба пити компот, у який треба класти нагідки, один цвіточок чернобривців. Крім того, до всіх страв треба додавати кріп, насіння або зелень. Є ще така рослина, яка лікує цукровий діабет - Козлятник або голега (латинською мовою), до нього додаються такі рослини, як суниця, чорниця.
    - А оман, корінь цикорію, корінь кульбаби - це все треба змішувати якось?
    - Так, треба взяти в рівних дозах, пропорції, перетерти, зробити суміш і заварювати 1 чайну ложка на склянку окропу, поставити на водяну баню на 5-7 хвилин, потім зняти, настояти і вживати протягом дня.

    - Що приймати при вагітності, коли є загроза переривання вагітності.
    - Загроза цього може бути тільки, якщо хвора підшлункова залоза. Вам треба вживати багато кропу, цикорію, кульбаби, квасолю треба їсти обов'язково, тільки добре її розварювати. Харчування повинно бути живим, зеленим, тобто побільше зелені - селера, кріп, петрушка, кмин, кінза. Но саме основне - це насіння кропу.

    З ОСОБИСТОЇ СПРАВИ
    Наталя Петрівна Земна (Зубицька) народилася 5 січня 1942 року в Чернігівській області. Закінчила три ВНЗ: Київський інститут культури (у 1979 році), Московський інститут літератури (1981) та Інститут нетрадиційної медицини (1993). Засновник і керівник мережі аптек «Зелена планета». Академік Української екологічної академії. Автор і співавтор ряду книг про народну медицину, також випустила 5 збірок своїх віршів. 15 років веде авторську програму на радіо. Нагороджена орденами «За заслуги» III ступеня та Святого рівноапостольного князя Володимира III ступеня. Лауреат премії «Дружба» Міжнародного гуманітарного фонду ім. О. С. Пушкіна. Її ім'ям названа одна з малих планет.

    НА ЗАМІТКУ: Як вберегти очі від комп'ютера

    - Здрастуйте! Це Катерина з м. Київ. Наталя Петрівна, підкажіть, як підтримати зір? А-то на роботі годинами в комп'ютер доводиться дивитися ...
    - Для зору треба пити настоянку конюшини Лугового, він ще й зміцнює імунітет. Ще гарний чай з листя і квітів груші. Поліпшують зір звездчатка середня (мокриця) і трава очанка. Чорниця і суниця дуже допомагають, їх можна приймати навіть при цукровому діабеті.
    Якщо у вас розвивається катаракта (це коли чорні мушки з хвостиками перед очима), вам допоможе дика морква (вірніше, її насіння). Треба взяти одну парасольку недозрілого насіння, перетерти її, залити однією склянкою окропу, настояти одну годину, і пити по чверті склянки 4 рази на день.

    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 8489 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 6
    6 ОЛЬГА  
    0
    Добро вам дня. Моїй донечці три роки виявили в неї аскариди . Як їх можна вивести народним методом? Зарання дякую за допомогу.

    5 Альона  
    0
    Скажіть будь-ласка ви писали про трихомонади,а чим можна вилікувати хламідії та уреоплазму

    4 наталя  
    0
    Доброго дня!Умене-вузловатий зоб-у лівій частці гіперехогенний вузол розмірами26 на 22...чи лікується такий вузол?Що треба пити,які компреси треба класти на щитовидку?

    3 наталя  
    0
    Доброго дня Наталія Петрівна!У моєї доньки псоріаз,їй 13 років.Чи можна вилікувати цю недугу?Поражений лівий лікоть і голова..а ще у неї пртягом року вийшло близько 25 чиряків,що з цим робити?Будь-ласка,допоможіть..Помимо того у сім*ї-то в чоловіка,то в іншої доньки,то в мене,в бабусі теж появлялися чиряки..по сьогодні одні сходять -інші з*являються(((

    2 Любаша  
    0
    Шановна Наталіє Петрівна! Моїй Соломійці 22.04. виповниться 4 рочки, а у неї великі проблеми зі сном. В обід не хоче лягати спати, грається з самісінького ранку (8.00-9.00 год)до вечора (21.00-22.00), дуже любить дивитися мультики, говорить швидко і незрозуміло. Може потрібно заварювати якісь трави для заспокоєння нервової системи? Що Ви порадите? А до логопеда коли зазвичай звертаються, в якому віці?
    З повагою мама Любаша.

    1 Людмила  
    0
    Доброго Вам дня, шановна пані Наталю. У мене себорейний дерматит. Лікувалася у дерматолога, але це не допомогло. Чи можна здолати цю недугу?

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО