ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Липень » 31 » Що ж говорить родимка про свого господаря?
    11.59.20
    Що ж говорить родимка про свого господаря?

                                          Що ж говорить родимка

                                          про свого господаря?

     

     

    Родимки - вроджена вада розвитку шкіри або ж придбані протягом життя доброякісні пухлини вірусної природи. Так говорить сучасна медицина.

    Стародавні ж вважали, що родимки на тілі людини - не випадковість, а дар зверху. За розташуванням родимки, її розміром, кольором мудреці давнини могли розповісти про людину багато чого: від стану його здоров'я, до прогнозів майбутньої долі. При цьому до уваги не бралися маленькі родимки. Розглядалися лише ті, які мали розмір більше 3-4 мм.
    Отже, що ж говорить родимка про свого господаря?


    Родимки на губах означає слабохарактерність, боязнь відповідальності. Часто носії родимки на губах стають жертвами шкідливих звичок.

    Родимки на вухах - свідчення надмірної хвалькуваті, перебільшення своїх здібностей і переваг в очах інших людей. Люди з родимками на вухах володіють твердим характером в досягненні цілей, докладають всіх зусиль, щоб ще більше підняти свій авторитет серед оточуючих людей.

    Родимки на голові (під волоссям). Родимка на тім'яній частини голови видає філософа, мислителя, що живе у своєму індивідуальному світі. Родимки на потилиці має недовірлива людина-«одинак», в досягненні поставлених завдань керівництва розраховує тільки на особисті цілі і мотиви, не розраховує ні на чию допомогу. Родимка на скроні значить, що людина емоційна, але при цьому скритна. Часто носії таких родимок страждають нервовими розладами, тому що тримають всі емоції в собі. При цьому люди з родимкою на скроні талановиті і одіозні.

    Родимки на повіках означають дратівливість, невдоволення собою та оточуючими людьми. Люди з родимками на повіках дуже критичні, що люблять обговорити людину «поза очі». При всьому при цьому самі вони легко вразливі та емоційні.

    Родимка на підборідді - завидна впертість у всіх справах, чи то кар'єра чи сім'я. Дуже часто впертість більше шкодить таким людям, ніж приносить користь. Холодний, розважливий розум робить з них тиранів, що пригнічують навколишніх своєю волею.

    Родимка на носі - товариськість, весела вдача. Люди з родимкою на носі легко знаходять контакт з усіма людьми і легко прощають образи. Але, на жаль, у кар'єрі успіху не мають, через нездатність сконцентруватися на поставлені завдання. Найчастіше такі люди працюють на другорядних посадах і не займаються бізнесом.

    Родимка на скулах - відповідальність, рішучість. Люди з родимками на скулах - політики, громадські діячі. На жаль, часто ставлять собі свідомо нездійсненне благородне завдання і присвячують їй усе своє життя.

    Родимка у верхній частині чола - лідер, що добивається своїх цілей. Такі люди здатні повести за собою навіть в авантюру, непохитно вірячи в успіх будь-якого підприємства. Таких людей підлеглі бояться, але при цьому їх поважають.

    Родимки на грудях - вірність, здатність до чистого кохання. Часто люди з родимкою на грудях щасливі у шлюбі, але так само часто і нещасливі по життю, так як однолюби і не здатні знайти іншого партнера по життю.

    Носії родимок в області живота, ребер істеричні, шукають будь-який привід для сварки і бійки, часто їх ненавидять близькі і навколишні люди, що призводить до сутичок. Але варто нашому «злюку» виявитися на самоті, як з'являються сльози, жалість до себе і т.д. У результаті зростає впевненість у тому, що весь світ налаштований проти них.

    Родимки на спині мають завзяті активісти, спортсмени і т.д. Всіх побудують і розтормошать. На жаль, незважаючи на всю напускну активність, такі люди не впевнені в собі. Незважаючи на уявну спортивність, здоров'я їх залишає бажати кращого.

    Родимки на руках: внутрішня частина руки - вразлива, чутлива натура, але при цьому любить себе і не терпить повчань і чужої думки. Люблять, коли їх «гладять» і плекають. Родимки на зовнішній стороні рук - артистичність, харизма. Часто носії родимок в цій частині тіла - актори, музиканти, письменники, талановиті викладачі і хороші спортсмени.

    Родимки на пальцях зустрічаються вкрай рідко. Носій таких родимок - душа компанії, улюблений усіма. Така людина життєрадісна, вона знайде вихід навіть із самої складної ситуації. Володіє неординарною харизмою, успішна у всіх сферах життя.

    Родимки на внутрішній стороні долонь і п'ятах - великі проблеми зі здоров'ям, пов'язані з внутрішніми органами. Плюс до цього - самотність по життю. Але такі люди - трудяги, що домагаються завзятістю великих життєвих висот.

    Звичайно ж, все вишенаписане - не догма, тому що буває, що людина буквально обсипана родимками по всьому тілу. Виходить, вона володіє одночасно всіма якостями? На цей рахунок давні не залишили нам ніяких відомостей.
    — Зацікавило?

    Категорія: ЦІКАВИНКИ | Переглядів: 1381 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО