ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Ви зареєстровані на цьому сайті ???
Всього відповідей: 205
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Липень » 6 » ВОДА - ЛІКИ ВІД УСІХ ХВОРОБ
    10.14.18
    ВОДА - ЛІКИ ВІД УСІХ ХВОРОБ

                                      ВОДА - ЛІКИ ВІД УСІХ ХВОРОБ 



    Чи може вода якимось чином впливати на людину? Звісно, адже людський організм на 80% складається з води. Тому в залежності від того, яку воду ви вживатимете, і залежатиме стан організму.

    Виявляється, багато хвороб можна вилікувати, регулярно вживаючи достатню кількість чистої води. Для дорослої людини – не менше 2,5 – 3 літрів у день. Вода має бути, звичайно, чистою. Тобто, уже з перевіреного джерела, мінеральна або навіть водопровідна, яка пройшла ретельну фільтрацію. Для цього слід прокип’ятити воду або заморозити і розморозити рідину, чи помістити у воду срібні предмети. Мабуть, саме тому, коли святять воду у церквах, використовують срібний хрест.

    У розумовій діяльності людина використовує лише 3 – 4 відсотки головного мозку. Однак, коли його постійно насичувати вологою, то електричні імпульси мозку пробігатимуть швидше, прискорюючи уяву, проявлятимуться резервні розумові здібності, підвищується інтуїція.

    Чистою водою можна вилікувати виразку шлунка, якщо пити її прохолодною натщесерце по 2-3 склянки протягом півроку. Підвищеним вживанням води можна вилікувати варикозне розширення вен, тромбофлебіти.

    За допомогою води можна позбутися і зайвих кілограмів, якщо випивати кілька склянок води щоразу, коли вам захочеться поїсти.

    Воду можна вважати ліками, які несуть зцілення і душі, і тілу. Надзвичайно корисними для організму людини є приймання ванн, душ, обливання водою. Про пригнічений настрій і навіть депресію можна забути після 2-3 днів достатнього вживання води.

    Ще однією досить цікавою властивістю води є здатність цієї речовини запам’ятовувати певну інформацію, що надходить із зовнішнього середовища. Цей феномен доводять як закордонні, так і вітчизняні вчені. Вона ніби вловлює настрій людини. Вона – носій інформації. Так, наприклад, структура води пам’ятає атомний вибух протягом 300 років. Таким чином, вода стає «мертвою» під дією різних негативних чинників. Щоб відновити структуру води, потрібно випарувати її, а потім скондесувати або заморозити, а потім розтопити воду.

    Якщо розглядати структуру води на молекулярному рівні, то можна сказати, що вона має правильну, симетричну форму у вигляді пропорційних фігур, наприклад, сніжинки, у тому випадку, коли вода чиста і заряджена позитивною інформацією. Якщо ж, навпаки, пам’ять води насичена негативною інформацією, то структура виглядатиме спотвореною. Вода може реагувати навіть на людські слова, тому її можна заговорити на щастя, благополуччя і довголіття.

    Як би там не було, а без води нам важко прожити навіть один день. У сучасної медицини, як і у нетрадиційної, існують свої рецепти, пов’язані з водою. Не стоїть на місці й наука, яка досліджує воду на молекулярному рівні. З впевненістю можна сказати лише одне: питну воду потрібно берегти, адже її запаси на планеті Земля досить обмежені.


    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1212 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО