КВАШЕНА КАПУСТА — КИСЛО, СМАЧНО ТА ЦІЛЮЩЕ
НЕ ЗАПІЗНІТЬСЯ - НАСТАВ ЧАС ЗАГОТОВКИ !
У якому домі в осінньо-зимовий період не пахне квашеною капустою? У корисності свіжої капусти не потрібно нікого переконувати. А от під час квашення капуста набуває ще й нових корисних якостей. Тому лікарі рекомендують її як допоміжний засіб у лікуванні багатьох хвороб.
Печія. Перед їдою слід з’їсти 2—3 ст. л. квашеної капусти.
Гастрит. Корисно пити по 1,5—2 склянки теплого капустяного розсолу на день.
Захворювання печінки. Помічним є коктейль зі склянки капустяного розсолу і такої само кількості свіжого томатного соку. Пити 3—4 рази на день після їди протягом тривалого часу. Цей засіб помічний і за діареї: пити протягом дня 1—2 склянки.
Жовчнокам’яна хвороба. Щоденно....