ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Травень » 26 » ЧИСТИМО СУДИНИ. Розповідає народний лікар Наталія Земна
    01.34.18
    ЧИСТИМО СУДИНИ. Розповідає народний лікар Наталія Земна

                                                     ЧИСТИМО СУДИНИ.

                                             Розповідає народний лікар Наталія Земна

     


    - Якщо у людини здорові судини, стінки їх еластичні, добре циркулює кров — така людина виглядає молодою, сповнена енергії, працездатна. Отже, здорові, чисті судини — організм молодий.

    Судини справді треба чистити. Передовсім від холестерину, тому що він у вигляді шлаку відкладається на стінках і з віком виникають холестеринові бляшки.

    Очистку кровоносних судин варто починати після очистки кишківника і печінки.

    Як саме можна чистити судини? Для цього потрібні всім доступні продукти, увага до себе та час.

    Можна зробити очищення судин за допомогою лимонів і молока. Очищення цими продуктами розраховане на два тижні. Знадобляться три лимони й один літр молока.

    Очищення судин молоком та лимоном

    Вранці натщесерце треба випити триста грамів молока, а потім сік одного лимона. Те ж саме повторити в обід, а потім ще й увечері перед сном.

    Курс лікувального очищення — два тижні.

    Під час очищення бажано харчуватися вегетаріанською їжею.

    Можна чистити судини картопляним відваром, точніше, відваром лушпиння картоплі. Для цього лушпиння з чотирьох-п'яти картоплин помити, залити 0,5 л води, прокип'ятити на слабкому вогні п'ятнадцять-двадцять хвилин. Потім відставити охолоджуватися. Коли відвар стане ледь теплим, процідити. Пити вранці по півсклянки за тридцять хвилин до вживання їжі впродовж одного-двох тижнів (залежно від самопочуття).

    Добре чистять судини лимони й апельсини. Для цього два лимони й два апельсини розрізати на частинки, очистити насінинки і пропустити через м'ясорубку. Отриману суміш змішати з двома столовими ложками меду. Покласти у скляну банку і настояти добу при кімнатній температурі, а потім поставити у холодильник.

    За день з'їсти дві-три чайні ложки суміші. Бажано за тридцять хвилин до вживання їжі.

    Курс лікування — місяць. Можна після двотижневої перерви продовжити лікування.


    В ЧОМУ СЕКРЕТ ВИШНІ

    Вишня з давніх-давен радувала своїм варенням, сиропом, компотом, киселем. З плодів вишні виробляли різноманітні напої, настойки. Але чи багато хто знає, якими лікувальними чарами володіє цей корисний плід?

    Вишня містить у собі багато мінеральних речовин та мікроелементів: вітаміни А, С, В, РР, сполуки магнію, фосфору, калію, йоду, міді. Це говорить про те, що хворі на щитовидну залозу повинні вживати якомога більше вишень. Кісточки вишні містять 25-35 % жирного масла. Вишня є цінним дієтичним продуктом. Використовують її ще додатком у ліки, надаючи їм яскравого кольору та приємного смаку. При гепатиті слід вживати відвар листків, які також містять багато корисних речовин.

    Вишневий сік у народній медицині вживали як загальнозміцнюючий, жарознижуючий засіб. При розладах шлунково-кишкового тракту дуже корисно впливають на організм плоди вишні. При стоматитах та запаленнях ротової порожнини сироп з вишні позбавлює болю. У народній медицині вишневий сік з молоком лікує запалення суглобів. Відвар свіжих листків вишні у молоці допомагає при жовтянці. Листя вишні також допомагає зупинити кровотечу.

    В українських звичаях вишня слугувала гарною прикрасою. Дівчата, йдучи на вечорниці, прикрашали своє волосся ніжно-білим вишневим цвітом. У вишневих садках весняної пори люди ставили вулики, а бджілки-трудівниці вправно робили свою справу. Великі родинні столи збагачувала вишня своїми різноманітними стравами, це вареники, пироги, тістечка і багато іншої смакоти.

    Мар'яна ВОРОНЮК


    ЯГОДИ ПРОТИ РАКУ

    Взагалі німці не люблять ходити в ліс і збирати гриби, ягоди, квіти... Але тепер, коли німецькі вчені провели ряд експериментів з дикими ягодами ожини, малини, чорниці, суниці і з'ясували, що вони — відмінні засоби захисту клітин людського організму від шкідливих бактерій та отруйних речовин — у Німеччині ставлення до дарів природи змінилось.

    ...Усі ми з дитинства любимо ягоди. Але часом навіть люди, які уважно стежать за своїм харчуванням, забувають вживати достатню кількість ягід. І даремно... Лісова ожина і чорний кислуватий виноград — незамінні природні засоби для боротьби із злоякісними пухлинами. У цьому плані виноград втричі перевершив апельсини. Добре для профілактики раку застосовувати ожину, оскільки за результативністю вона на 138% перевершує цитрусові — той же апельсин, лимон. А наша червона смородина — порічки — за корисним впливом перевершує цитрусові на 115%.

    Щоденне вживання в їжу таких ягід, як полуниця, суниця, малина, чорниця, на думку німецьких дослідників, приносить величезну користь, адже ці ягоди містять у собі такий заряд різноманітних вітамінів, який можна назвати «вітамінною бомбою», що здатна здолати багато недуг.

    Вчені дійшли висновку, що всі ягоди, які є в природі (в тому числі, кавун), а особливо лісові, здатні підтримувати обмінні процеси в організмі і сприяти очищенню від шкідливих речовин.


    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 9390 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО