ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Ви зареєстровані на цьому сайті ???
Всього відповідей: 205
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Березень » 18 » Як налаштуватись на гарний день?
    00.16.19
    Як налаштуватись на гарний день?

                                            Як налаштуватись на гарний день?

    Хочете, щоб саме цей день був для вас щасливим і сповненим радості? Скористайтесь нашими порадами! Отже, ви прокинулися вранці, розплющили очі і... Тільки, будь ласка, не поспішайте скочити з ліжка і пірнати в повсякденність побуту. Для початку із насолодою потягніться. Потім, відкинувши простирадло, уявіть себе гнучкою дикою кішкою і спробуйте дотягнутися руками до уявної гілки, при цьому натягнувши струною все тіло. Не поспішайте, робіть все граційно й плавно. Потім станьте рачки і так само граційно вигинайте і прогинайте спину.

    Тепер побажайте собі доброго ранку, дня і вставайте з ліжка. Якщо є можливість, увімкніть свою улюблену, бажано ритмічну, музику, яка допоможе налаштуватися на ритм дня. Боїтеся розбудити інших? А її і не треба вмикати на всю гучність — музика повинна бути лише приємним тлом.

    Тепер підніміть руки і, трішки прогнувшись уперед, одне за одним потягніть вгору плечі.

    Доторкніться підлоги кінчиками пальців подалі від ступень і, не поспішаючи, розігніться, не напружуючи хребта. Легенько пострибайте на пальцях то правої, то лівої ноги, потім — на обох. Зробіть кілька присідань, спину тримайте рівно.

    І ще трохи потанцюйте, поєднуючи танцювальні рухи ніг з одночасним виконанням руками і тулубом фізичних вправ. Це дуже цікаво і до того ж дає прекрасний ефект.

    Насамкінець станьте до стіни спиною так, щоб потилиця, лопатки, сідниці, литки та п’яти торкалися її — грудна клітка при цьому піднята, а плечі опущені і розміщені на одному рівні. Постарайтеся тепер так напружити м’язи спини, щоб поперек наблизився до стіни на відстань двох пальців. Зафіксуйте це положення і почекайте хоча б хвилину. Це, на перший погляд, —проста вправа, та насправді виконати її не так уже й легко, але таке щоденне виконання допоможе вам зміцнити м’язи спини і зберегти гарну поставу. Розслабтеся.

    Тепер можна прийняти душ або, якщо дозволяє час, ванну, яка освіжає. Тільки спочатку випийте склянку гарячої води або кислого фруктового соку (жінки старшого віку — гарячий настій липи або шавлії з розрахунку 1 ч. л. трави на 1 склянку окропу — регулярно протягом місяця, потім перерва 2—3 місяці і відновити курс). У ванні зробіть легкий тонізувальний масаж усього тіла. Після закінчення процедури не тріть шкіру рушником, а тільки промокніть.

    Якщо ви користуєтеся молочком, не забудьте протерти після нього обличчя тоніком. Нанесіть на шкіру обличчя і шиї, а якщо треба — і всього тіла, зволожувальний крем. Не забудьте приділити увагу губам: зробіть легкий масаж губ зубною щіточкою (обережно, не ушкодьте тонкої ніжної шкіри губ) і нанесіть тонким шаром натуральний мед, який протягом 10 хвилин постарайтеся не злизувати.

    Обов’язково поснідайте, випийте чашечку ароматного чаю або кави (до речі, пом’якшити кавовий «удар» вашому організму допоможе яблуко, яке потрібно попередньо з’їсти). Перед виходом з дому (хоча б хвилин за 20—30) змастіть пом’якшувальним кремом руки, ще раз подивіться у дзеркало й... усміхніться: в поганому настрої дуже важко виглядати красивою, а ви ж не хочете, щоб усі ваші зусилля були марними?
    Категорія: ПРИРОДА І МИ | Переглядів: 1188 | Додав: VLAS-KOR | Теги: Здоров-Я | Рейтинг: 1.5/2
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО