ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Ви зареєстровані на цьому сайті ???
Всього відповідей: 205
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Липень » 31 » колір очей
    11.41.27
    колір очей

                                             Характер залежить від кольору очей


    Блакитноокі люди здібніші тих, хто народжений з більш темним кольором очей. Володарі таких очей добиваються великих успіхів в академічному навчанні, ніж всі інші

    Довгий час вчені не могли знайти зв'язок між кольором очей, характером і здібностями людини. Але американським дослідникам все ж таки вдалося упорядкувати всю наявну інформацію і видати сенсаційне відкриття.

    Отже, вчені довели, що блакитні очі є не тільки еталоном краси в сучасному світі, але ще виступають показником інтелектуальних здібностей людини. Блакитноокі люди здібніші тих, хто народжений з більш темним кольором очей. Володарі таких очей добиваються великих успіхів в академічному навчанні, ніж всі інші, пише novosti.ua.

    У них набагато більше розвинене стратегічне мислення і навіть у такі види спорту, як гольф, вони грають краще. Втім, навіть самі вчені, які отримали такі результати досліджень, не можуть пояснити свої висновки з наукової точки зору. «Ми не можемо пояснити дане явище, але точно впевнені в його достовірності», - заявила професор Джоана Роб з університету Лоувіл, що проводила ці дослідження.

    Втім, психологи вже давно взяли на озброєння теорію про взаємозв'язок кольору очей людини і його характеру. Так, на їхню думку, володарі очей холодних відтінків - сірих, блакитних, синіх - не бояться опору навколишніх, і тому рідко сумніваються в собі в присутності сторонніх. Але доля, на жаль, не завжди до них прихильна. Особи з такими очима схильні до авантюр, але з часом їх енергія, на жаль, починає втомлювати.

    Володарі сіро-каро-зелених очей, які ще носять назву середньоросійські - люди непослідовні й непостійні, але в той же час володіють чуйним характером. А от людям з смарагдовими очима головне - згода з самими собою. Що б вони не робили, зеленооким треба залишатися задоволеними своїми думками і вчинками. Це наполегливі і працелюбні люди, вимогливі до себе і оточуючих. Для друзів зроблять все можливе і неможливе, але образи чи зради ніколи не пробачать.

    Кароокі люди зазвичай привабливі, вміють причарувати співрозмовника і виждати потрібний момент. Недарма серед найбільших інтриганів сучасності переважна більшість була володарів темних очей. Вони мають гарну пам'ять і дуже розсудливі. Доброзичливі у відносинах з партнером, але часто бувають примхливі.

    Традиційно вважається, що колір очей передається людині генетично від його батьків. А ось результати досліджень групи вчених з Квінсленд, Австралія, свідчать про те, що рідня має мале відношення до формування цієї частини нашої зовнішності.

    Результати дослідження показали, що не існує ніякого спеціального «гена», що відповідає за колір очей і передається у спадок. Появою ж різнокольорових райдужок людський організм зобов'язаний варіантам такого процесу, як мононуклеотідний поліморфізм, який відбувається в певному гені під впливом вироблюваного білка.
    — Зацікавило?
    Категорія: ЦІКАВИНКИ | Переглядів: 1227 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 1.0/1
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО