ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Листопад » 21 » Місяць на небі: поради для душі й тіла
    13.38.29
    Місяць на небі: поради для душі й тіла

    Місяць на небі: поради для душі й тіла



    МІСЯЦЬ І ЛЮДИНА

    21 листопада (о 19:27) — Повня. Допоможіть собі в ці дні: намагайтеся налаштуватися на спокій і врівноваженість, не бігайте, не метушіться, відкладіть усі справи, що вимагають нервового напруження, посидьте на дієті. Уникайте хірургічного втручання.

    Статистика свідчить, що в цей час ускладнення та інфекції виникають частіше, процес лікування й одужання триває довше, кровотечі важче зупинити. За Повного Місяця існує більший ризик отруїтися, тож не варто вживати нових продуктів, відвідувати кафе, в якому ще не були, а купуючи продукти, обов’язково слід дивитися на термін їх придатності. Увага! Одна порція спиртного або одна викурена сигарета під час Повні завдасть більшої шкоди, ніж в інший час за два тижні.

    20—21 листопада — Місяць у Тельці.

    Цими днями слід не витрачати занадто багато фізичних та душевних сил, грошей, брати в борг, варто ощадливіше ставитися до природних ресурсів: економити електроенергію, воду, газ. Інакше Телець може покарати — втратою сили, проблемами зі здоров’ям і фінансами.

    У ці дні слід лікувати статеві органи та пряму кишку, якими керує протилежний Тельцю знак — Скорпіон. Варто відвідати проктолога, уролога, гінеколога.

    Стають вразливими горло, голосові зв’язки, щелепи, зуби, вуха, щитоподібна залоза і вся ендокринна система. Не можна в цей час робити операції на горлі і шиї, відвідувати зубного лікаря. Коли Місяць перебуває в Тельці, горло дуже перевантажене. Корисно попити у профілактичних цілях цілющі трав’яні збори від запалення мигдаликів, полоскати горло, робити інгаляції. Ці процедури в дні Тельця діють особливо ефективно.

    20 листопада слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції) та діафрагму. Найліпше в цей день поголодувати або посидіти на дієті.

    21 листопада — сприятливий час для початку загартувальних процедур, зокрема обливання.

    22—23 листопада — Місяць у Близнятах.
    Поліпшенню здоров’я і зовнішнього вигляду у ці дні сприятиме активний відпочинок на природі, заняття фізкультурою, йогою, гімнастикою. Намагайтеся підбадьорювати і хвалити себе, шукати джерело позитивних емоцій, займатися автотренінгом. Вкрай не бажано в цей період виявляти ревність, нагадувати підлеглим про їхню залежність від вас, карати дітей, примушувати когось щось робити.

    Заспокійливі лікарські препарати найбільш ефективні за Місяця у Близнятах.
    Уразливі легені, дихальні шляхи, а також руки і плечі. Можливе загострення остеохондрозу та ревматизму в ділянці плечей. Слід намагатися проводити більше часу на свіжому повітрі, побути на природі.
    Заборонено операції на легенях, бронхах, у ділянці грудей, рук і плечей, але дуже сприятливі інгаляції та розтирання мазями. Показано операції в ділянці стегон, прийом ліків, що розганяють кров, водні процедури.

    23 листопада слід звернути увагу на нирки: вони в цей день особливо уразливі.

    24—25 листопада — Місяць у Раці.

    У ці дні думки, почуття, емоції, бажання, енергія будуть розбігатись урізнобіч, не даючи можливості сконцентруватися на головному. Особливо слід уникати сварок із рідними та друзями.

    Вразливими є шлунок, зона грудей, верхня частка печінки, стравохід, підшлункова залоза і внутрішні репродуктивні органи. При цьому кислотність шлункового соку підвищується у людей, які народилися вдень, і знижується у людей, народжених уночі. Допоможіть своєму шлунку в ці дні: попийте мінеральну воду і не захоплюйтеся важкою і гострою їжею, утримайтеся від спиртних напоїв і хімічних препаратів. Заборонено операції на шлунку, всі види біоенергетичного лікування. Не рекомендуються водні процедури.

    Можна лікувати і видаляти зуби, вставляти зубні протези, проводити процедури, пов’язані з виведенням каменів і шлаків (зокрема, очищення від солей, лікування артритів). Показані операції на ногах, колінах, сухожиллях. Добре лікувати хвороби обміну речовин (подагру), проводити профілактичні процедури.

    Не варто на ці дні планувати відвідини перукарні, утримайтеся від миття голови.

    24 листопада слід звернути увагу на лопатки, верхню частину спини, а також очеревину. Не напружуйте зір.

    25 листопада сприятливо проводити кровоочисні процедури. Їсти моркву, журавлину, буряки, горобину, гранати.
    Категорія: ПРИРОДА І МИ | Переглядів: 1420 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО