ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Червень » 12 » Натуральний мед не має стікати з ложки
    09.03.32
    Натуральний мед не має стікати з ложки

                     Натуральний мед не має стікати з ложки


     — Мед — пігулка від усіх хвороб ... 


    Мед містить понад 60 мікроелементів. Він багатий на залізо, що стимулює кровотворну функцію кісткового мозку. Магній сприяє підвищенню імунітету. Калій та кальцій необхідні для нормальної роботи серця. Марганець сприяє синтезу вітаміну С і стимулює діяльність надниркових залоз.

    — Мед — це подарунок природи всім нам. Нам лишається тільки навчитися правильно його застосовувати, —   — Різні сорти меду різняться не лише смаком, ароматом, кольором, а й своїми лікарськими властивостями. 

    Квітковий та лісовий застосовують при лікуванні дихальних шляхів, розладах нервової і травної систем. Лісовий корисний при захворюваннях серця. Мед із квітів має прозорий чи світло-жовтий колір. Швидко кристалізується. Лісовий, зібраний із клена, верби, липи, акації, малини, має колір від світло-жовтого до темно-коричневого. Зацукрується повільно.

    — Найкращим сортом для активізації кровоносних процесів вважається гречаний мед,   він прекрасний антисептик. При місцевому застосуванні лікує трофічні виразки, гнійні рани, фурункульоз та інші шкірні захворювання. Гречаний мед з-поміж інших сортів визначити нескладно. В рідкому стані має темний колір з червонуватим відтінком, на смак відрізняється приємною гостротою. 

      Липовий мед є незамінним при лікуванні нежитю, ангіни, ларингіту, бронхіту та бронхіальної астми. Цей сорт сприяє зміцненню серцевого м’яза. Допомагає при лікуванні запальних захворювань нирок, кишково-шлункового тракту, гоїть гнійні рани та опіки.

    Різні сорти меду різняться своїми лікарськими властивостями

    Акацієвий тривалий час зберігає рідкий стан. Має майже прозорий колір, а після кристалізації набуває молочно-білого відтінку. Його найчастіше застосовують як загальнозміцнюючий, заспокійливий засіб. Корисний при безсонні. Допомагає при захворюваннях печінки, нирок, органів травлення, а також при хворобах очей (особливо корисний для людей, які працюють за комп’ютером). 

    — Утім підібрати для себе необхідний сорт меду — це лише півсправи. Важливо купити натуральний мед, —  Від штучного ви легко відрізните його, капнувши трішки на руку. Якщо через деякий час крапля розпливеться, можете сміливо купувати. Або попросити продавця розмішати мед ложкою. Якісний натуральний продукт не стікатиме з ложки, а ніби огортатиме її. 

    Сьогодні, щоб мед був важчим, в нього часто додають крохмаль чи борошно. Якщо у водний розчин меду додати кілька крапель йоду і він посиніє, то є домішки.

    — Мед не має слоїтися, — продовжує. — Це ознака того, що він має підвищену вологість. Такий продукт не можна довго зберігати.

    По можливості купувати  мед радять у знайомих пасічників — це гарантія того, що продукт буде натуральний, якісний та корисний для вашого здоров’я. 



    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1164 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО