ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Ви зареєстровані на цьому сайті ???
Всього відповідей: 205
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Червень » 20 » Пектин ”витягають” із бурякової сировини
    01.18.36
    Пектин ”витягають” із бурякової сировини

                    Пектин ”витягають” із бурякової сировини

     

    ”Сьогодні в Україні, на жаль, здорових дітей практично немає. Численні обстеження у різних регіонах свідчать про істотні відхилення від норми. Подекуди стан пригнічення захисних функцій організму мають від 64 до 87 відсотків обстежених, — розповідає директор Інституту екології людини Михайло Курик, 70 років. — Для нормального розвитку дитини треба, щоб вона дихала нормальним повітрям, їла здорову їжу і пила чисту воду”.

    — Сьогодні у промислових центрах та містах ми дихаємо повітрям, ”збагаченим” сполуками важких металів. У супермаркетах немає їжі, яка була б корисна дітям, усе модифіковане, навіть хліб. Вода з крана — це не питна вода. Більшість видів бутильованої також не підходить дітям. А отже, cтраждають органи, які містять багато води, — мозок і статеві. Плюс Чорнобиль нікуди не дiвся. У нинішніх ясельних дітей стан здоров’я часто гірший, ніж у 5–6-річних. Як таке може бути? А виявляється, це наслідок того, що батьки — теперішня молодь — мають проблеми зі здоров’ям і передають їх дітям, — продовжує Курик.

    Єдиний вихід із ситуації — постійне очищення та реабілітація організму дитини. У цьому допоможуть пектинопрофілактика та вживання якісної питної води. Пектин — це унікальна речовина, природний очищувач внутрішнього середовища організму. Пектини містяться у всіх рослинах. Промислове значення для отримання цієї речовини мають яблука, цедра цитрусових або буряковий жом.

    — Найголовнішою особливістю пектинiв є те, що вони, з одного боку, діють вибірково, вступаючи в контакт лише з токсинами. Але оминають речовини, які беруть участь у процесах життєдіяльності людини: сполуки заліза, кальцію, калію, тощо. З іншого боку, вони запобігають всмоктуванню не окремих, а всіх шкідливих для організму речовин: важких металів, пестицидів, радіонуклідів, — розповідає доцент Державної екологічної академiї Павло Демченко, 60 років.

    Пектини містяться в багатьох рослинах, але для того, щоб в організм надійшла потрібна для щоденного очищення кількість пектину, необхідно щодня з’їдати багато кілограмів яблук, буряків, цитрусових, гарбузів тощо. Це важко здійснити. Тому дослiдники й розробили спеціальні пектинові препарати, що їх радять уживати як дієтичнi добавки до їжі.

    — У пiгулках, вироблених фірмою ”Сума технологій”, міститься 60 відсотків пектину. Це найвищий показник його вмісту в таблетованій формі, що підтверджене відповідним сертифікатом. Основною сировиною для них став буряковий пектин. Він має втричі кращі комплексоутворювальні властивості, ніж яблучний. Крім того, українські вчені-харчовики розробили нову технологію отримання пектину. Сутність вітчизняного ноу-хау в тому, що пектин із бурякової сировини вдається ”витягти” без застосування кислот, за допомогою спеціальним чином обробленої води, — зазначає Павло Демченко.

    Кілька років тому в київському дитячому будинку ”Малятко” науково-технічний центр ”Віріа” та ”Сума технологій” обстежили дітей на вміст в організмі гамма-випромінюючих радіонуклідів із застосуванням профілактичних пектиновітамінних таблеток. Результати були неймовірними! Після курсу лікування кількість радіонуклідів зменшилася на 40–50%.


    Чи є протипоказання до застосування пектинів?

    — Таких не виявлено. Тому на упаковках пектинових препаратів у графі ”Протипоказання” лише два слова: особиста непереносимість. Хочу зазначити, що пектини рекомендовано до вживання вагітним. А це ознака найвищого ступеня безпечності.

    Отримати консультацію стосовно пектинових препаратів можна у розробника: ТОВ ”Сума технологій”, м. Київ, вул. Саксаганського, 75 (для листування), тел. (044) 206 31 85, sumtec@ukr.net.

    Придбати пектинові таблетки можна:

    у Києві: мережа аптек ”Біоаптека”, тел. (044) 569 19 82;


    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1312 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО