ШКОЛЯР
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гості"Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Здоров-Я [237]
ЦІКАВИНКИ [116]
ПРИРОДА І МИ [33]
МІСТО КОРЮКІВКА [7]
САЙТ [6]
Свята [22]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
МИШКА-НОРУШКА
Календар
Архів записів
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Холминський Будинок творчості

    Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

    Статистика
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    [ ХТО БУВ НА САЙТІ ]
     
    Головна » 2010 » Серпень » 23 » Секрети довголіття
    07.37.42
    Секрети довголіття

                                             Секрети довголіття


     Нещодавно вчені з Університетського госпіталю Женеви визначили 30 способів подовжити життя - їх зараз гаряче обговорює вся Європа.


    Читайте догори ногами. Ставте перед своїм мозком нетривіальні задачі, розгадуйте кросворди, вчіть вірші. Дослідження, проведені у Великобританії, довели: серед людей розумової праці смертність нижча ... в 4 рази!

    Додавайте помідори в бутерброди. Якщо в щоденний раціон ввести трохи томатів, ризик серцево-судинних захворювань знизиться аж на 30%, тому що вони багаті калієм.

    Не сваріться з сім`єю. Намагайтеся регулярно спілкуватися з родичами. На думку експертів з Медичної школи Гарварду, перебування поряд з «кровними родичами» нормалізує тиск, а також ... допомагає боротися з алкоголізмом.

    Одружуйтесь. Як показали італійські дослідження, одружені чоловіки живуть на 3 роки довше, ніж холостяки.

    Позбавтеся будильника. Особливо якщо він дзвонить голосно, а також від чайника зі свистком, таймера і інших «різких порушників тиші". Згідно з дослідженням, раптовий гучний звук підвищує ризик серцевого нападу у людей з високим кров`яним тиском.

    Їжте хлібні шкоринки. У них міститься у 8 разів більше протиракового антиоксиданту проніллізіна, ніж у всій буханці.

    Ігноруйте громадську думку. Згідно з дослідженнями німецьких вчених, ви проживете довше, якщо не будете переживати про те, що про вас думають оточуючі. Для сміливих психологи рекомендують таку екстремальну вправу: у транспорті голосно повторювати назву зупинок слідом за водієм. Спочатку вам буде ніяково, а потім ви навчитеся не звертати уваги на реакцію оточуючих.

    Заведіть домашнього улюбленця. Як доводять експерименти вчених з різних країн, власники собак і кішок менше схильні до стресів, до того ж у них нижчий кров`яний тиск.

    Полюбіть шоколад. За даними дослідження Гарвардської школи охорони здоров`я, люди, які споживають шоколад в помірних кількостях, живуть довше за тих, хто любить цукерки. У «чистому шоколаді» містяться хімічні речовини поліфеноли, які запобігають розвитку раку і серцевих захворювань.

    Знайдіть віру. Американські вчені з медичного коледжу Альберта Ейнштейна досліджували 92 тис. осіб і довели, що відвідування релігійних закладів хоча б раз на тиждень збільшує життя на 20%. До цього британські медики заявляли про те, що побожні люди менше схильні до стресів, тому що легше і позитивніше справляються з життєвими негараздами.

    Вчіться. Почніть вивчати мову.

    Слухайте класичну музику. Як довели дослідження Оксфордського університету, Бетховен, наприклад, знижує тиск і розслабляє м`язи.

    Дружіть із сонцем. Якщо ви уникаєте його променів, щоб вберегтися від раку шкіри, не забувайте приймати вітамін D. Він знижує ризик діабету і допомагає боротися з депресією, яка, як відомо, запускає механізми багатьох смертельних захворювань.

    Займіться танцями. На думку французьких вчених, найкорисніший для довголіття танець - це сальса. Зміцнює хребет, розвиває легені, навіть допомагає позбутися від астми.

    Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 972 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright MyCorp © 2024
    АВТОРИЗАЦІЯ
    Гость







    Группа:
    Гості

    Ми дуже раді, що ви до нас завітали.
    Якщо бажаєте, зареєструйтеся або авторизуйтеся!
    Логін:
    Пароль:
    Пошук
    Будьмо знайомі
    Наш кнопка
    Code
    <a href="//skolyar-kor.at.ua/"target=_blank><img src="http://i054.radikal.ru/1002/d7/056ee68a2035.bmp"border="0" title="Школяр" width=137 height=50></a>
    -->
    Міні-чат
    Інформація
    Корюківка 
    ХМАРКА ТЕГІВ
    ІНФОРМЕРИ
    [19.02.2010][ПРОГРАМИ]
    Аl-lradio (3)
    [04.03.2010][БІЗНЕС]
    ВЕСЕЛА ФЕРМА (2)
    Block title
                                                                             При копіюванні матеріалів сайту гіпер посилання skolyar-kor.at.ua ОБОВЯЗКОВО